Asano multiroom audio systeem

Wat is het Asano multiroom systeem?

Stacks Image 43
Asano is het high-end multiroom audiosysteem van Basalte. Het integreert naadloos met KNX domotica en is ontwikkeld voor elk type project, groot of klein. Asano biedt uitstekende geluidskwaliteit in een complete, flexibele en betrouwbare oplossing.

Het resultaat is een performant, bekabeld systeem met modulaire opbouw: volledig op uw maat en zonder een maximum aantal zones.

Synchroniseer eigen muziek naadloos met Asano. Geniet daarnaast van de geïntegreerde internetradio en muziekstreamingdiensten om zo overal jouw favoriete muziek te spelen: verschillend per kamer of overal hetzelfde nummer.

Gebruik de app en compatibele KNX bedieningen om overal gemakkelijk jouw muziek te bedienen: waar en wanneer jij het wil.
Stacks Image 46
asano — every room, your music
Het Asano multiroom audiosysteem bestaat uit kwalitatieve audioproducten, waaronder de muziekserver, versterkers en integratiemodules.

Met de P1-P4-M4 multiroom stereoversterkers breng je kristalheldere audio in jouw kamers. Verbind extra versterkers om nieuwe audiozones toe te voegen. Je kan zelfs externe versterkers integreren met de A3 uitgangsmodule.

Daarnaast kan je ook elke mogelijke audiobron toevoegen door ze te verbinden met de versterkers of N1 input module: van jouw CD-speler en smartphone tot jouw favoriete streamingdiensten en radiozenders.

Nog interessanter is wanneer je dit allemaal kan combineren in één apparaat. Met de S4 muziekserver en bijhorende app heb je alle muziek ter wereld beschikbaar, klaar om te beluisteren waar en wanneer jij het wil.

Ga je naar een andere kamer en wil je verder luisteren, dan kan dit met het grootste gemak én steeds volledig synchroon doorheen alle kamers.
Stacks Image 49

Professionele geluidskwaliteit in jouw project
Asano is een decentraal, bekabeld systeem met modulaire opbouw. Er is geen centrale masterunit waarop alle luidsprekers en bronnen aangesloten worden. In plaats daarvan kunnen bronnen en versterkers overal vrij geplaatst worden, waardoor er veel minder bekabeling nodig is. Zo vermijd je ook dat een uitval van de masterunit zorgt voor een algemene panne in het systeem.

CobraNet is de professionele standaard voor audiodistributie en het vormt de kern van Asano. Deze stevige en betrouwbare technologie transporteert ongecomprimeerde digitale audio over een toegewijd ethernetnetwerk. Zo werd het wereldwijd al gebruikt in stadions, concert- gebouwen en zelfs op liveoptredens.

Door goedkopere CAT5e-kabels te gebruiken transporteert CobraNet audio over langere afstanden zonder storingen of signaal- vermindering.

Hierdoor wordt kwalitatieve audio perfect synchroon afgespeeld in alle kamers.
Welkom thuis...

Download de Asano brochure